_MG_2654

Modalităţi de plată avantajoase pentru fiecare buzunar

De multe ori, locuința personală este poate cea mai mare investiție pe care o fac cei mai mulţi dintre noi.

În acest context, alegerea unei modalităţi de finanţare flexibile, dar totuşi sustenabile pe un termen lung şi foarte lung a devenit una din principalele preocupări şi criterii în alegerea locuinţei. Într-o piață dominată de tranzacții prin Prima Casă, unii cumpărători optează pentru soluții alternative.

Situat în zona de sud a Bucureştiului, la doar 8 km/15 minute de Piața Rahova și 11 km/20 minute de Piața Unirii, mergând cu mașina, complexul Adora Urban Village vine în întâmpinarea viitorilor proprietari cu modalităţi de plată flexibile, de la rate direct la dezvoltator pe 6 ani jumate cu un avans de 25%, la credit ipotecar sau credit prin programul Prima Casă.

Dacă nu doreşti să te îndatorezi băncii pe termen lung sau foarte lung, poţi opta pentru achiziția unei locuințe în rate la dezvoltator. Este ştiut că această modalitate reprezintă o alternativă foarte bună pentru cei ce nu doresc să acceseze un credit bancar, iar perioada de rambursare este mult mai scurtă. În Adora Urban Village poţi beneficia de oferte personalizate în funcţie de nevoile tale, printr-o schemă de plată foarte flexibilă şi creditare pe o perioadă de 6 ani şi jumătate (78 luni), cu un avans minim de 25%.

Acum poţi avea apartamentul mult dorit, fără a mai trece prin stresul accesării unui credit bancar sau al îndatorării pe termen lung şi foarte lung. Adora Urban Village îţi oferă şansa achitării locuinţei ce va deveni în scurt timp “acasă”, printr-un sistem flexibil de rate direct la dezvoltator, pe o perioadă mult mai scurtă decât în cazul unui credit bancar, în condiţii foarte avantajoase.

Vezi aici mai multe detalii despre toate opţiunile de plată disponibile pentru a-ţi rezerva apartamentul visurilor tale într-un ansamblu rezidenţial de top!

Contactează-ne acum şi consultanţii noştri te vor îndruma în toate demersurile necesare alegerii celei mai potrivite metode de finanţare pentru ceea ce ar putea fi una din cele mai importante investiţii din viaţa ta: investiţia în propriul cămin!