_MG_2600

Facilitățile fac diferența în alegerea unei locuințe

Românii în căutare de locuințe noi sunt interesați de facilitățile oferite de ansamblurile rezidențiale, conform imobiliare.ro. Pe lângă zona și preț, care sunt criteriile cele mai importante de care cumpărătorii țin cont în alegerea unui apartament, se numără compartimentarea, facilități de securitate și agrement sau accesibilitatea față de centrul orașului.

Adora Urban Village este situat în str. Crișul Repede 175B, Bragadiru, jud. Ilfov, la doar 8 km/15 minute de Piața Rahova și 11 km/20 minute de Piața Unirii, mergând cu mașina. În incinta complexului nostru îți punem la dispoziție locuri de parcare supraterane, pentru ca tu sa ai mașina la dispoziție oricând, fără a mai parcurge sute de metri pentru găsirea unui loc bun de parcare. De asemenea, pentru cei care nu au mașina personală, dispunem și de o stație de microbuz proprie ce leagă Adora Urban Village de zona Depoul Alexandria, unde există centre comerciale, precum Cora Alexandria.

În Adora Urban Village avem apartamente cu 2 camere, cu suprafața utilă de 61 mp, perfecte pentru tinerii la început de drum. Apartamentele dispun de un spațiu extra pe care îl poți transforma fie in spațiu de depozitare, spațiu pentru hobby-uri sau chiar camera copiilor. În apartamentele din Adora Urban Village ai cheltuieli reduse la întreținere datorită facilităților și tehnologiilor cu un grad mare de eficiență energetică, precum: izolație termică excelentă și ferestre termoizolante Aluplast, 5 camere, geam termopan low-E spre interior (ce ajută la reducerea costurilor de întreținere și a costurilor la energie electrică pe timp de vară), corpuri de iluminat cu senzori de mișcare în spațiile comune (ce reduc cheltuielile de întreținere a spațiilor comune), sistem de canalizare și apă conectat la rețeaua orașului etc.

O dată cu încălzirea vremii, te poți distra împreună cu întreaga familie în parcul privat special amenajat pentru locuitorii noștri, cu loc de joacă pentru copii, teren de sport şi aparate de fitness în aer liber. Totodată, în Adora Urban Village vei fi în siguranță 24h/24, datorită accesului securizat cu barieră și paznic.

Apartamentele noastre cu 2 camere au prețuri începând de la 46.900 €, accesibile pentru orice buzunar. În plus, îți oferim șansa de a-ți achita apartamentul fără a mai trece prin coșmarul birocratic al băncilor, punându-ți la dispoziție opțiunea de plată prin rate direct la dezvoltator pe 6 ani, cu avans 25%. Astfel, te vei putea muta imediat în apartamentul mult dorit, fără a mai avea grija eligibilității pentru credit. Îți vei putea achita apartamentul în rate avantajoase și echilibrate, pe o perioadă rezonabilă de timp.

Dacă îți dorești un apartament într-o zonă liniştită usor accesibil din și către centrul orașului, Adora Urban Village e soluția ideală pentru tine. Vei avea acces facil la punctele de interes ale capitalei și la o paletă largă de facilități.

Așadar, complexul nostru reprezintă alegerea potrivită pentru a te simți acasă încă din prima clipă în care vei păși în noul tău apartament. Contactează-ne și programează o vizionare!