Tagor in presa page2

Tagor adaugă 2 blocuri proiectului Adora Urban Village din Bragadiru

12.05.2016 - BUSINESS COVER
Adora Urban Village in presa „Avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, cele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătăţiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare şi materiale de construcţie.
Citeşte tot articolul

Tagor adaugă 2 blocuri proiectului Adora Urban Village din Bragadiru

12.05.2016 - CURIERUL NATIONAL
Adora Urban Village in presa
Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureştiului, va demara faza a doua a construcţiei pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
Citeşte tot articolul

Tagor demarează faza a doua de dezvoltare a proiectului Adora Urban Village din sud-vestul Capitalei

11.05.2016 - BIROUINFO.RO
Adora Urban Village in presa
Decizia a fost luată pe fondul dezvoltării masive din această zonă care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei. Aceasta s-a schimbat și aglomerat foarte mult în ultimii 3-4 ani, existând o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști care vin către București.
Citeşte tot articolul

Ultimele apartamente disponibile în complexul rezidențial Adora Urban Village

15.09.2015 - IMOPEDIA
Adora Urban Village in presa Adora Urban Village, primul complex rezidențial construit de Tagor în sud-vestul Bucureștiului, este aproape ocupat – 80% din locuintele construite fiind vândute și confirmând succesul investiției făcute de fondul de investiții britanic Patron Capital, cu active de miliarde de euro.
Citeşte tot articolul

Tagor – Israelianul care a convins băncile să crediteze sute de locuinţe

04.08.2013 - CAPITAL.RO
Adora Urban Village in presa
Planurile Tagor amintesc de vremurile de dinainte de criză, când dezvoltatorii anunţau săptămânal proiecte de sute de milioane de euro. Compania vrea să construiască patru cartiere rezidenţiale în paralel, pe o piaţă în scădere.
Citeşte tot articolul