DEZVOLTATOR

Tagor. Investim în comunități mai
puternice.

Tagor este un dezvoltator imobilliar cu o solidă bază financiară. Folosindu-se de experiența sa internatională, Tagor investește în piața imobiliară din România pentru a crea comunităti din ce în ce mai puternice.

Datorită experienței vaste atât în România cât și pe plan internațional, compania este un partener de încredere pentru colaboratorii săi și a obținut recunoașterea clienților pentru calitatea serviciilor sale.
INTRĂ PE SITE

Patron Capital. Puterea unui fond de investiții britanic.

Patron Capital este o companie britanică implicată în dezvoltarea și managementul unor proiecte imobiliare de anvergură globală în Marea Britanie, Germania, Olanda, Spania, Italia, Franța, India, Rusia, Cehia, Slovacia și Elveția. Astfel, Patron aduce pentru Adora Urban Village nu numai investiții solide, ci și experiența sa vastă în demararea de proiecte cu impact comunitar puternic.

În anul 2012, Patron a primit premiul internațional Global PERE Awards pentru Industry Figure of the Year și Capital Raise of the Year.
INTRĂ PE SITE

Danya Cebus ROM SRL SMART
CONSTRUCTION

Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul construcțiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piața din România încă din 2007. Numele companiei se leagă de proiecte cu nume sonore pe piața imobiliară dintre care amintim proiectele de birouri și retail ale AFI Europe – AFI Palace Ploiești, AFI Palace Cotroceni, AFI Business Park, AFI Park 2, 3, 4 și 5 și proiectele rezidențiale Adora Park, City Point, GVTown, Corbeanca Park sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima. În acest moment compania Danya Cebus are în portofoliu peste 30.000 de unități rezidențiale de lux.

INTRĂ PE SITE