PIC_1252

Un nou pol de dezvoltare rezidențial pentru București

Zona de Sud a Capitalei a devenit în ultimii ani foarte atractivă pentru dezvoltatorii de proiecte rezidențiale. Aceasta se diferențiază în mod special prin infrastructura bine dezvoltată şi apropierea de centrul Bucureștiului. Drumurile sunt bune și noi, mijloacele de transport în comun acoperă toate zonele Capitalei, locuitorii având acces atât la transport suprateran cât și subteran.

Dacă Nordul Bucureștiului s-a diferențiat de-a lungul timpului ca fiind o zonă de lux, exclusivistă, unde se construiesc cele mai multe ansambluri rezidențiale high-class, dezvoltarea recentă a zonei de Sud s-a poziționat ca fiind mult mai accesibilă pentru familiile cu putere de cumpărare medie, pentru care achiziționarea unei locuințe reprezintă cea mai importantă investiție. Astfel, cele mai multe ansambluri localizate în această zonă, pun accentul pe accesibilitate, atât la nivelul prețurilor cât și al distanțelor.

Printre ansamblurile recent dezvoltate în zona de Sud a Capitalei, se numără și Adora Urban Village – locul unde te poți simți acasă – departe de zgomotul și poluarea orașului, dar accesibil celor mai importante puncte de interes din centrul Bucureștiului. Localizat la doar 8 km/15 minute de Piața Rahova și 11 km/20 minute de Piața Unirii, mergând cu mașina, Adora Urban Village reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să ajungă rapid în centrul orașului, locuind totodată aproape de natură.

Adora Urban Village este printre puținele ansambluri rezidențiale ce pune la dispoziția locuitorilor săi o linie de microbuz proprie, care circulă din 30 în 30 de minute în orele de vârf și din oră în oră în timpul zilei, pe ruta Adora – Depoul Alexandria/Cora – retur. Această linie asigură legătura cu liniile RATB 226, 227, 303, 438 și linia de tramvai 32. De asemenea, microbuzul privat are și două rute pe zi până la Piața Unirii și retur (una dimineața și una seara) facilitând astfel accesul către centrul orașului.

Politica de preţuri, calitatea construcţiei şi a finisajelelor, precum şi modul de compartimentare au stimulat vânzările, astfel că la începutul acestei luni mai sunt disponibile spre vânzare apartamentele cu 2 camere, dotate cu cele mai moderne și sigure facilități, la prețuri începând de la 46.900 €, TVA inclus.

Pe lângă avantajul transportului asigurat cu linia specială de microbuz, Adora Urban Village oferă viitorilor săi locatari una dintre cele mai avantajoase modalități de plată: rate direct la dezvoltator pe șase ani. Mai sunt posibile și creditul ipotecar sau programul Prima Casă.